Pencereye tünemiş muhabbet kuşu edasıyla günlerdir heyecanla beklediğim kargo aracı sokağın köşesinde göründü nihayet, çok sevinçliyim!
Kargomu teslim almak için kapıyı çalmalarını bekleyemeden, benim için şu sıralar çok zor da olsa (bir süredir bel fıtığım coştuğu için rahat yürüyemiyorum) aşağı inerek karşıladım kargo görevlisini
Ve işte (her ne kadar acele çektiğim fotoğrafa yansımamış olsa da) kargo görevlisinin ''deliye mi çattık ne'' gülüşü eşliğinde kıymetli paketimi teslim alıyorum
O paketten dünyalar çıktı! Allahım, mutluluktan diş etlerim bile karıncalandı! Kucak kucak güzellik göndermiş sevgili
SDurul 
Her birini itina ile hazırlamış, paketleri açarken ellerinin sıcacıklığını hissettim, elleri-yüreği dert görmesin...
Dünya güzeli ve yol yorgunu menekşeleri hemen alelacele pencereye dizdim, bu gece dinlensinler de yarın konforlarını sağlarım artık...
Kuracağım hiçbir teşekkür cümlesi yaşadığım duyguların güzelliğini ifade edemeyecek, bu mutluluğa paha biçilemez!
Çok teşekkürler sevgili
SDurul.
Güzellerinize sizin kadar olamasa da elimden geldiğince iyi bakmaya çalışacağım, Allah bana yaşattığınız mutluluğun çok daha fazlasını sonsuza kadar size yaşatsın, kucak dolusu sevgiler...