View Single Post
Eski 15-08-2007, 13:30   #1906
cezzar
Ağaç Dostu

cezzar's Avatar

Giriş Tarihi: 06-05-2007
Mum çiçeği Kardeşlerine Yeni Mumlar

Arkadaşlar;
hoyadag ile yazışmalarımızı ve genel durumu özetliyorum.

1. Daha önceki mesajlarda açıkladığım üzre, hoya isteklerinizi bu listeye giriyorsunuz:
http://spreadsheets.google.com/pub?k...VWUR6d8xLtUkHQ
e-posta: mumcicegim şifre:agaclar bilgileriyle.

Eğer listeye girmede sorun yaşıyorsanız, listeye sorunsuz giren arkadaşlara ricada bulunabilirsiniz (mesela ilkin hanım)

ve; listede bulunan isimlerden tercih yapmıyorsunuz (lütfen); ve de isimleri daha önceki mesajlard bağlantısı verilen ve ayrıca google hesabında da bulunan paul shirley'in listesinden seçiyorsunuz.

lütfen bir arkadaşımız (hoyadag tatilde olacağı için başka biri) gönüllü olarak bu sayfadaki listeyi arada bir bilgisayarına yedeklesin.. olur ya yanlışlıkla birimiz siler filan.. Hafize hanım, veya memet bey; eğer siz sorunsuz ulaşabiliyorsanız hesaba, siz ilgilenir misiniz bu konuyla?

2. Amacımız, iki hafta kadar bu listenin oluşmasını beklemek. Yani bu durum ağustos sonu hatta eylülün ilk haftasına tekabül ediyor.

3. katılımcı sayısına vs. bakarak istekler
a) ya direk paul shirley'den normal posta yoluyla istenecek;
b) veya ben kendisinden gidip alacağım ve kargo ile sevgili hoyadag'a yollayacağım; o da sizlere dağıtım görevini üstlenecek. Kendisi 15 eylül'de izinden dönmüş olacak; dolayısıyla eylül ortasında sipariş işini yapmış olacağız.

eğer istekte bulunan kişi sayısı çok olursa; kargoyu tercih ederiz. Böylece hem kişi başına kargo masrafı az olur; hem de çelikler elinize çok çabuk ulaşmış olur.

4. Böyle işte.. Bu hesapla inşallah en geç eylül sonu mumçiçeklerinize kavuşmuş olacaksınız.

Selamlar...

cezzar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön