View Single Post
Eski 02-12-2015, 08:20   #2521
dongyul
Ağaç Dostu

dongyul's Avatar

Giriş Tarihi: 11-02-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Hoş geldiniz Sn. dongyul, sizi bahçe sayfamda görmek beni çok memnun etti.

Bu tür domates çok güçlü, verimli tadı çok güzel köy domatesi gibi kokuya sahip bir çeşit, geçen sene 2 kök deneme amaçlı dikmiştim, bu sene 4 kök diktim.
Bahçem çok küçük olduğu için azar azar bir kaç çeşitten 4'er kök diktim, diğerleri hepsi kurudu bir tek bu çeşit bu vakte kadar dayanıklı çıktı.

Aslında iyi fikir dediğiniz gibi üzeri örtülse iyi olur, denemekte fayda var, hiç aklıma gelmemişti akıl akıldan üstündür derler ya, iyi ki hatırlattınız bu sene bir deneyeyim bakalım dayanacak mı.

Geçen sene etkinlikte tohumlarını paylaşmıştım, bu sene fazla tohum almadım ama bir kaç kişilik te olsa paylaşıma açarım sanırım.

Siz de çok düzenli işler çıkartıyorsunuz, her zaman bahçenizi ziyaret ediyorum, güzel bilgiler not alıyorum, böyle sizin gibi gençlerin canla başla, emek vererek kolay kolay yetişmiyor, ne mutlu size bu yaşta severek kendinizi bu işlere adamışsınız, kutlarım sizi. Kolay gelsin

Teşekkür ederim güzel sözleriniz için.

Domatesin üstüne 1.5x80 cm'lik büyük şeffaf poşet geçirin (yorgan konulan poşet) iki tane hava alabilecek delikler açın güzelce kapatırsanız belki güzel sonuçlar alırsınız. Ben şahsen bayıldım çok güzel bir çeşit ekmeye karar verdim. Sos, menemenlik, salçalık bir çeşit olması güzel az sulu olduğu için dayanıklıdır. Mutlaka ekeceğim .

dongyul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön