Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM
Hep böyle yapıyorsunuz siz; 'közlediğim kestaneler şöyleydi', 'patlattığım mısırlar böyleydi', 'bi nar yedim tadıydı, suyuydu'...Şimdide 'etli kuru fasulye'... Ben buraya hanımın yaptığı Marina di Chioggia Bal Kabağı tatlısının resmini koyuyor muyum, üzerindeki kırılmış cevizin, serptiğim hindistancevizinin, hele ki yaptığım yoğurdun üzerindeki kaymağı da eklediğimde oluşan mükemmel lezzetten bahsediyor muyum.
Bi karar verin; taze fasulyeydi, barbunyaydı, şimdi de kuru fasulyeye çevirdiniz. Lezzetinden bahsettiğiniz bu beyaz barbunya http://www.agaclar.net/forum/1419587-post34.htm değil di mi? Üst resimde mor ile yanyana duran arkadaştan bahsediyorsunuz. Ona göre talep edip, İsmail Beyden biraz fazla göndermesi için torpil talep edecem.
|
Bu iyiydi.
Buradaki sırık herkesin pazarda sorduğu çeşit. Taze olarakta satılıyor.
Sizin verdiğiniz linkteki oturak olan çeşit. Bence her ikisinide deneyin.