Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Dayanamadım ben burada araya gireceğim.
Sevgili TCM, sağ taraftaki beyaz renkli sırık şeker'den yaptığım etli kuru fasulyenin tadını anlatamam, mümkün değil. O kadar lezzetli ki, İspir'e fark atar.
Ben onu taze tazeyken hiç ıslatmadan 7-8 dakika haşlayıp pişiriyorum. Kabukları İspir'e nazaran daha ince ve mükemmel bir lezzet.
Derin dondurucuya birkaç paket depoladım, daha çok bulabilseydim onları da dondururdum ama buladım.
|
Hep böyle yapıyorsunuz siz; 'közlediğim kestaneler şöyleydi', 'patlattığım mısırlar böyleydi', 'bi nar yedim tadıydı, suyuydu'...Şimdide 'etli kuru fasulye'... Ben buraya hanımın yaptığı Marina di Chioggia Bal Kabağı tatlısının resmini koyuyor muyum, üzerindeki kırılmış cevizin, serptiğim hindistancevizinin, hele ki yaptığım yoğurdun üzerindeki kaymağı da eklediğimde oluşan mükemmel lezzetten bahsediyor muyum.
Bi karar verin; taze fasulyeydi, barbunyaydı, şimdi de kuru fasulyeye çevirdiniz. Lezzetinden bahsettiğiniz bu beyaz barbunya
http://www.agaclar.net/forum/1419587-post34.htm değil di mi? Üst resimde mor ile yanyana duran arkadaştan bahsediyorsunuz. Ona göre talep edip, İsmail Beyden biraz fazla göndermesi için torpil talep edecem.