View Single Post
Eski 24-11-2015, 09:57   #173
labtek
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 12-01-2010
sayın mete bey pikan üzerine çalışmalarınız takip ediyorum sabırlı bir şekilde gidiyorsunuz tebrikler evvela bunu belırtmek isterim.Agaçların gelişimleri aynı yaştaki bir pedro ve chander den aşağı değil hatta daha güzelleri var.mesafede 10x5 ama çaprazlama dikim yaptım 3-4 seneye kadar birleşirler herhalde ara daha geniş olsa güzel olur.(10x7)gibi?.mete bey beğendiğim cinsleri kendimce çoğaltmaya çalışıyorum.ben merakla başladım pikana ama zamanla bu daha bilinçli olmaya başladı,bu da tecrubelenmekle oluyor.kendim ve sizler gibi uğraş veren arkadaşlardan
harmanlamak la olacak diye düşünüyorum.Toplamaya gelince agacın altında 1-2 kilo falan topladım çoğun kabuğu açmış idi.zaten açmayanlar gelişimi tamamlayamıyor.zayi oluyor.bundan dolayı en geç hasat bu kuzey ege tarafı.fiyata gelince size katılıyorum dediğiniz fiyatları buluyordur.ben bu sene hep eşe-dosta verdim.inşallah seneye daha güzel olur. tavsilerinizi de alırım. tat, koku, gelişim ,özellik olarak çok güzel bir cins ha şunuda söyleyim hiç bir zirai ilaç kullanmadım.

labtek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön