View Single Post
Eski 14-08-2007, 16:04   #28
COYOTE
Ağaç Dostu

COYOTE's Avatar

Giriş Tarihi: 11-01-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halit Togay Mesajı Göster
Bu işlerin esası az tüketmekten geçiyor galiba. Yani kesekağıdı veya naylontorba kullanmakta çok şey farketmeyebilir ama yemeyeceğiniz yiyecekleri, eskiyene kadar giymeyeceğiniz giysileri hiç almazsanız daha iyi olur gibi. Mutfağınızda küflenmiş ekmek deponuz varsa, gardrobunuz iki kere giyilmiş tişörtlerle ve belki de hiç takılmamış aksesuvarlarla doluysa naylontorba hakkında konuşmak manasız kaçıyor
Aşkolsun Halit Bey, atrium civarlarındaki tüketici arkadaşlarla uzaktan yakından alakam yok. Şaka bir yana ağaç kesilmemiş olabilir,extra petrol de çıkartılmamış olabilir bu sevindirici tabii. Hangisi daha sağlıklı peki?
Düşünsenize burada cam şişe kumbarasına veya atık pil toplama kaplarına henüz rastlamadım bile pek yaygın değil sanıyorum, gerçi İstanbul'da olanların da içinden neler neler çıkıyordu. Buradan ben bez torba kullansam ne olur durumu çıkarılsa bile en azından kendi sağlığımız için mümkün mertebe naylon,plastik vs leri yiyecek maddeleriyle temas ettirmiyorum,büyük oranda cam kap kullanıyorum. Sadece poşete takılmış değilim anlayacağınız.
Amacım olabildiğince doğal ve sağlıklı şeyler kullanmak.

COYOTE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön