View Single Post
Eski 10-11-2015, 15:13   #22
neretva
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 19-09-2014
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 37
Herkese selamlar.

İnsan hayatında bazen öyle dönemler oluyor ki, her şey ama her şey üst üste geliyor. Bu yıl benim için aslında pek de güzel başlamamıştı ve pek de güzel gitmedi. Yaşadığım ailevi bir takım sorunlar hayatımın her alanını etkiledi.

Sizlerden almış olduğum tohumların hakkını pek veremedim. O sebeple bu yıl (ve hatta kendime ait ekip biçebileceğim bir alanım olmadığı sürece olana kadar bir daha hiç) tohum talep etmeyeceğim.

Öncelikle sizlerden özenerek ve büyük bir mutlulukla almış ve ekmiş olduğum tohumların başına gelenleri yazayım:

Tohumlarımı ekmeye kıyamamıştım belki hatırlarsınız. Her birinden 3 er 5 er ekmiştim. Ektiklerimin neredeyse tamamı fide olmuş ve onları toprakla buluşturmuştum. Ancak ektiğim yer kendi şahsıma değil, eşimin babasına ait bir yerdi. Önceleri hemen hemen her hafta sonu gitmeme rağmen, sonra bazı sorunlar sebebiyle gidememeye başladım. 1 ay kadar hiç uğrayamadım, eşimin babasının da bu dönemde pek özendiği söylenemez. O daha çok kendi ektikleriyle ilgilenmiş. Çünkü gittiğimde onun hiç bir fidesine birşey olmamıştı ama benimkiler eklediğim fotoğraftaki gibiydiler. Bana söylenen bir fırtına olduğu ve fırtınada benim dometes ve biber fidelerimin hasar gördüğüydü. Tabi içim içimi yedi gidip görene kadar ve gidip görünce de ağladım, çok canım sıkıldı. Hem fidelere hem de sizlerle tohum paylaşamayacağıma. Sizlerle paylaşmak için fotoğraflarını çektim. Ama elim değip onları bile paylaşamadım. Bunun için de ayrıca özür dilerim.

Eklenen Resimler
     
neretva Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön