Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Galip Kuzucu
Şuan aklıma giriyorsunuz sayın:sinbas  üniversite okuyacağım zaten aklımda birsürü meslek varken bir yenisi daha eklendi 
|
Okursun okursunnn ben 50 yaşında başladım 52 yaşında diploma mı aldım. Bildiğim ve sevdiğim konular olduğu için çok zevkliydi.
Kitaplardaki hataları da buldukça daha da bir aşkla sarıldım derslere açık öğretim olmasına rağmen @posta ile hocaların hatalarını bol bol gönderdim, en sonunda kitapları değiştirmek zorunda kaldılar.
Hatalardan örneklemeler;
Sakız kabağının kök çapı 2,5 metre ("@posta; hocam biz çınar ağacımı yetiştiriyoruz yoksa sakız kabağımı" 2,5 cm yazacaklarına metre yazmışlar)
Susamın optimum sıcaklık isteği 250°dir, 350°nin üzerinde çıkarsa bitki strese girermiş.(25 ve 35' in derece işareti yerine sıfır koymuşlar olmuş 250-350 buna yine bir espri patlattım "@posta; Hocam sanırım biz dünyada değilde cehennem de susam yetiştirme tekniklerini öğreniyoruz"

10 yıldır aynı kitapları okutuyorlarmış ne hikmetse benim gibi bir öğrenciye rastlamamışlar.
İki yıl göz açıp kapayıncaya kadar İşte böyle geldi geçti. devamı olsa devam edecektim ama yok. Bizden sonra çan eğrisi diye bir şey çıkardılar okul bitirmek (harç ve kitap paralarını saymazsak) bedava oldu.