Kaldırıma taş döşediğimizi söylemişmiydim. Bulunduğumuz bölgede belediye kaldırımları toprak bıraktı. Bir yandan iyi oldu. Kaldırımlara da çiçek ekebiliyoruz. Diğer taraftan arabayı park edip inerken özellikle kışları ayakkabılarımız çamur oluyordu. Benim kaya taşlarına ilgim olduğunu bilen bir komşum. Kendisi hobi olarak avcılık yapıyor( Benim hiç tasvip etmediğim bir durum. Böyle bir şeyin hobisi olamaz zaten. Yasal sınırlarda avlandığını biliyorum. Biraz rahatlacı en azından). Avlanırken yakın bir bölgede lav taşları görmüş. Hep beraber gittik. Telefonun şarjı az olduğu için o bölgeyi fotoğraflayamadım. Bir daha ki sefere belki. Minik lav taşlarıda var mıydı hiç dikkat etmemişim. O yüzden tekrar gidilecek

. Neyse bu taşları havuz için istiyordum. Sonra aklıma kaldıra döşesek sukulent vs eksem nasıl olacak diye merak ettim. Bakalım acem halısı bu kışı dışarıda atlatsın, soğuklara dayanırsa kalan kısımlara sukulentler. Doğal kaya görünümü umarım hayalimdeki gibi olur

. Kaldırımın yarısını kapladık. Kalan yarısı çiçekler için. Şuanda hiç güzel görünmüyor.