Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili aleydi, yeni çiçeklerini güle güle büyüt. özellikle bir gecelik gelinini, inşallah çiçeklerini açtığını da görmek dileğimle.soğuğa dayanıklı olmadığını sevgili akçabardak dan öğrenmiştim.hatırlarsan onun ki geçtiğimiz kış kurumuştu. sonbahar demeti de güzel bir sunum olmuş. sevgiler
|
Sevgili Nomad bir gecelik gelinin çeliklerini paylaşmıştı bizimle. O yüzden Nulifer hanıma başka bir üye arkadaşıma vermesini rica ettim. Üye arkadaşa ulaşamadığını, kargoyu hemen göndermek istediğini söyledi. Bu durumda bende seve seve kabul ettim.
Biliyorum ki çelikten yetiştirmek birgecelikgelinin baya zahmetli . Çiçek açması çok uzun yıllar sürüyor. Koskoca bir kutu çiçek. Yanında köklü menekşeler, çok mutlu oldum. Bir kere daha kendilerine çok teşekkür ederim.
Sonbahar demeti uyanır uyanmaz 5 dakika da hazırlandı. Biraz aceleye geldi

.
Asıl saksıları merak ediyorum

. Bahçeni çiçeklerinide özledik arkadaşım. Teşekkür ederim.