sevgili asmalıtepe ablam, sevgili aleydi arkadaşım, bahçeme hoş geldiniz. ben de sizleri özledim. çok mutlu oldum. birazda duygulandım. teşekkür ederim. zaman buldukça uğramaya çalıştım. özellikle aleydi, bahçen yaz boyunca bahar gibi hep yeşil ve çiçekli oluşu çok güzeldi keyifle geziyorum bahçeni, inşallah bu güzelliklerin devamı gelir.
sevgili asmalıtepe,son günlerde senin bahçen de övgüyü hak edecek güzellikte coşmuş. hele o maviş bir saksıyı doldursun sen o zaman bak şölene gözlerini güzelliğinden ayıramıyorsun. biz çiçek hastaları hangi çiçeğin güzelliğinden etkilenmiyoruz diyeceksin,ama maviş başka sukulentler gibi seyrine doyamadığım çiçeklerimden.
bende işlerimin zor olanlarını bitirdim. bir kaç saksı var değişecek. frezyalar dikilecek biraz geç bile kaldı. sabit yerdekiler çoktan bir karış oldular bile. bunlar geçen yıldan aldıklarım karışık renk onlar.saksım yok pazardan yine saksı alınacak. eşim hiç bitmiyor senin bu saksıların çiçeklerin diye bir yandan bol bol fırça atarken de çaresiz almadan da eve gelmiyoruz. pazara kadar bekleyeceğim. şimdilik sevgi ve selamlarımı iletiyorum.
|