Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TRUMPETS
Sayın müjgan..nilüferler tam istediğim yerlerde çiçek açmıyorlar..bazen..havuza ayagımı sokarak resim elde etmeye çalışıyorum...aslında bende çok üzgünüm..5 ayrı renk nilüferim sürekli çiçek açıyor ama..ben bir türlü düzgün resim çekmeyi beceremiyorum..üstelik sanırım makinamda...pek öyle sanat fotoğrafları çekecek özellikler yok..yanlız şu varki...usta bir fotoğrafçı kardeşimiz..renk renk açan nilüferler ve koilerimle iyi resimler alabilirler...koilerim..inanınız..çok hayran olunan..japon..sitelerindeki kadar güzeller...üstelik..çok iyi beslendiler..solucanlar..pazı yaprakları..bulgur..pirinç..arı kelebek..ölüleri..milyonlarca sivrisinek larvası..salyangoz..ister inanın ister inanmayım komşuların domates salçası yaparken attıkları domates çekirdekleri...karpuz...ki..koilerin çok sevdikleri..bir yiyecektir..üzgünüm..iyi..fotolar sunamıyorum.....
|
Yahu sana "sanat fotoğrafı" çek demiyoruz. O güzelim çiçek durmuş, ööyle sana poz veriyor ama, bir kare içinde çiçeğin bütününü yerleştirip çekmiyorsun. Bu arada elini de titretmezsen al sana güzel fotoğraf işte...