View Single Post
Eski 28-10-2015, 12:13   #182
eneskrky
Ağaç Dostu

eneskrky's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Enesçiğim neden böyle bir şey yapmışlar, nasıl kıymışlar o ağaca, dediğin gibi bir ağacın yetişmesi bu kadar kolay mı... yazık olmuş gerçekten ben de çok üzüldüm, ne istemişler meyve veren ağaçtan yazık yazık, söyleyecek söz bulamıyorum, çok üzüldüm.
Valla abla çok üzüldüm hemde çok ..Nedeni çok saçma komşumuz baya ağaç düşmanı biri ve her seferinde söylerdi evimiz küfleniyor şu ağaç yüzünden diye (arası 12m) ;hatta bir seferinde dibine bir şey dökmeye çalışırken kendisini uyardım.Ve beni en şaşırtan üzen dedem..Bizim evimizin güneş almadığını söledi ancak bizim evde kimse bu durumdan şikayetçi değildi !
Geldiği de yaprakları temizliyolardı hepsine bağırdım ama ne çare gitti benim ağacım .Hepsine neler söyledim neler artık inşallah derslerini almışlardır..
-Ben ağacımın dalını budarken düşünen kişi ,bunlar kökünü nasıl kuruturuz düşünüyolardı geldiğimde .Yazıkk!

İşin garibi de yağmur bastırdı ve başka bir ağacın altına kaçtılar hemen
O gün okula hiç gitmemeliydim ..
Lütfen çocuklarınıza ağaç sevgisini aşılayın onların canlı olduğunu bize ne gibi faydaları olduğunu ve çok çokk zorunda kalmadıkça asla kesilmemesi gerektiğini söyleyin.

eneskrky Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön