Sayin musculus öncelikle ceviz işiyle **** çiftçilikle ne kadar uğraşıyorsunuz bilmiyorum.Ancak su yazmış olduklarinizi haksızlık ve moral bozuculuk olarak görüyorum refarans alınacak şeyler asla değil,bu benim kendi fikrim. Öncelikle ceviz ekeceklere ekin de görün demek olmamış.sayin formulaone uygun şartlar hakkinda zaten deginmis katılıyorum .Kazanc meselesine gelecek olursak 8 yasinda sik dikim olmamasına rağmen 6 dekar araziden 10 bin tl net gelir elde etmeyi azımsamissiniz.Ya cok zenginsiniz **** çiftçilikle bağınız yok.Bugün çiftçilere sorsak bu kadar az işçilik ve bu kadar net gelir getircek ne yapabilirsiniz diye cevap verebilecek kimse tanımıyorum hele hele sizin bahsettiginiz acik arazide sebze isi icin yoruma gerek bile duymuyorum buralarda size gülerler ancak bilginiz olsun.Ama siz bu kazanci kucumsuyorsunuz.Evet biz demiyoruz ki herkes ceviz diksin böyle bişey zaten imkansız herkes dikebilir ama uygun şartlara sahip olan ve isi bilen kazanabilir.Diger bir konu ise ağaçlar 8yaşında olabilir ancak 5 yaşında ki forma sahip ise bu zaten stabil bi verime ulaşmadıginizi artacagini gosterir.Ancak ağaçla tamamen son forma sahip olduklarinda verim konusunu baz alablirsiniz.Kimseyi yanlis yönlendirme **** hevesini kaçırmak gibi bi durumda olmak istemem bu yüzden de cok yazmamaya gayret ediyorum ama gerçekler ortada saygılar başarılar
|