Konu: Resulgur
View Single Post
Eski 19-10-2015, 10:29   #1
Resulgur
Ağaç Dostu

Resulgur's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2015
Resulgur

ETKİNLİKTE PAYLAŞACAĞIM TOHUMLARI BU BAŞLIKTA PAYLAŞACAĞIM.

Muş - Bulanık ta aylarca emek verip yetiştirdiğim bitkilerden aldığım tohumları deneme olarak geçtiğimiz günlerde ekimlerini yaptım çimlenme oranı oldukça yüksek %99 çimlendi testi başarıyla geçtiler. Sizlerle paylaşmak istedim. Bu tohumlar sert karasal iklim (Rakım 1480) kış ayları -30 ları bulan bir iklimde yetişti soğuklara, düzensiz hava koşullarına dirençli ve çok güçlü tohumlar yaşadığınız yerde ve iklim koşullarına rahatlıkla uyum sağlar diye düşünüyorum.

Son olarak eklemek istedim. Yetiştirdiğim büyük ortalama 5 kg bal kabakların dan bir tanesinden kestiğimde onlarca tohum çıktı diğerlerini de kestiğimde elimde çok fazla tohum olacak , kavurup çekirdek yapsan on numara olacak kalanları da öyle değerlendirmeyi düşünüyorum. Kocaman içi dopdolu çekirdekleri de sizlerle paylaşmak istedim.

1. Doğal Üretim Lezzetli Roka Tohumu

2. Doğal Üretim Lezzetli Tere Tohumu

3. %100 Organik Mor Fesleğen Tohumu

4. Kahkaha Çiçeği Gündüz Sefası Tohumu

5. Doğal Üretim Bal Kabağı Tohumu

Alıntı:
Dikkat, çok önemli: Bu mesajın (ilk mesajın) altındaki "Taleplerime Ekle" linkine tıklamayın...

Yeni sistemin özelliklerinden birisi de tohum talep etme işleminin artık sadece "Taleplerime Ekle" butonuna basılarak yapılacak olmasıdır.

ilk mesajda dağıtılacak tüm tohumlar yer almaktadır.

Herkes tüm tohumlardan istemeyeceğine göre, tek tek tohumların tanıtıldığı mesajların altında yer alan "Taleplerime Ekle" butonuna tıklayarak istekte bulunmalısınız...

Tohum adını yazarak yapılan talepler geçersizdir.

Düzenleyen Resulgur : 22-11-2015 saat 13:01
Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön