Forumun bu kismini simdiye dek nasil halden kacirmisim ben.

.
Selam herkese;
Size anlatmak, sormak istediklerim var. Ben internetten sık sık alışveriş yapan biriyim. Zaman sorunu oldugu icin bazen evime çaydanlık, hatta deterjan bile alıyorum internetten. Durum boyle olunca ve kucuk sehirde de yasayinca tohum, cicek sogani, fidanlarimi da internet uzerinden alıyorum. Geçtiğimiz ayın son gunleri süsen sogani arayinca internetten sık sık karşıma cikmaya baslayan bir siteye baktım. Fiyatlar cok uygundu ve ürünlerde stoklarında hazir gözüküyordu. Bazi sitelerde oldugu gibi soğanlar hazir oldugunda gonderilecek falan da demiyordu. Bir an once soğanlarıma kavuşmak icin dort cesit süsen soganiyla birlikte baska soğanlarda sipariş ettim. Ama amacım süsen sogani almakti. Madem kargo ücreti verecegim bari yanına bir seyler ekleyeyim diye dusundum. O zamandan beri soğanların gelmesini bekliyorum. Bu hafta dayanamadım ve mail yazdım, hala kargom gelmedi diye. Hemen cevap geldi, ürünler yeni geldi, istek sırasına gore gonderiyoruz, bu hafta icinde kargoya verilecektir, diye. Bugun onemli bir görüşme esnasında telefonum caldi. Kayıtlı olmayan bir numara. Kayıtlı olmayan numaralara asla geri donmem ama beni aramışsa da acarım. Sipariş yaptigim yerden aranıyordum. Ellerinde süsen sogani yokmus yerine lale, anemin,.. (3 ya da 4 bitki adi söylediler) alabilirmisim. Hangisini istersem o gonderilecekmis. Bulunduğum ortam cicek konusunda konusmaya hic uygun degildi. Sadece neden yok diyebildim. Susenler cikarilken kökleri zedelenmismis. Para iadesi demediler, benimde soylebilecek ortamım yoktu. Simdi bir suru anemon sogani gelecek. Hic de ihtiyacim olmadigi halde.
Susenlerin köklerinin zarar görmesi bana hic inandırıcı gelmedi. Sonucta fide degil, sogan. O cok uygun fiyatlarında diger ürünlerini satmak icin verdiklerini dusunuyorum. Yani, bence kandirildim.
Alışveriş yaptigim site e-fidancim idi. Bundan sonra da bir sey almam oradan zaten. Buradaki mesajları okuduktan sonra gelecek olan soğanların anemon sogani olacagi bile şüpheli.