Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
   . Sirkeyle mi kuralım diye konuşuyorlardı. Ağzımdan kaçtı işte bir anda oldu  .
Görüntü su gibi demi  . Fotoğraf çekimi de kötü. Yinede olmadı. Az mı kavurdum, hızlı ateştemi kavurdum. O sizin aşık olduğum turşuyla bunun hiç alakası yok. Herşeyi güzel yaparım. Salata turşuma bayılırlar, Kamber biberime. Bu miniklerle başım dertte benim  .
Minik uzun biberlerden aldım. Bu sefer güzel olur umarım  .
Sosum gerçekten favori. Özellikle arkadaşlarım her sene onu rica ediyor benden. Bir ara tarifini yazarım. Teşekkür ederim sevgilerimle.
|
Sevgili aleydi, biberlerin kavrulma şekli tam dozunda ne fazla ne de eksik doğru yapmışsın ellerine sağlık, ben de öyle yapıyorum, bana sirkesinin rengi açık geldiği için acaba su mu koydun dedim, onun dışında her şey normal.
Dediğin gibi fotoğraftan da olabilir ya da elma sirkesi koyduysan ondan da açık renk görünebilir. Tekrar ellerine sağlık