Sayın TCM, öncelikle yalnızca TTNET'e değil tüm servis sağlayıcılara bir şeyler söylemek lazım aslında. Zira dünyanın en pahalı internetine her ay servet seviyesinde bedeller ödeyip, dünyanın en kalitesiz internet servisini kullanıyoruz.
Siteminize gelince, ben yalnızca "biri de çıkıp" söyleminize takıldığım için cevap yazma ihtiyacı duydum. Çünkü burada sizin aksinize, niceliği belirtitğinizi düşünmüş ve "en azından ben varım ya" tarzında yaklaşarak ben de size bunun için sitem etmiştim.
Yoksa şu anda evlerinizdeki hengameyi, katlanmak zorunda kaldığınız külfetleri, ve bunların yanı sıra yaşadığınız, içişleri bakanından her an gelebilcek bir tahliye celbinin stresini

çok iyi anlıyor ve bunun karşılığında en azından tohumların akıbeti hakkında bazı şeyleri öğrenmeye hakkınız olduğuna dair inancınızı, yaklaşık sekiz yıldır üyesi olduğum bu güzide forumda onlarca kez tohum paylaşmış birisi olarak yürekten paylaşıyorum. Bunun içindir ki geçen yıl yapılan paylaşımdan sonra daha böyle bir sayfa yokken, bizzat kendim "Paylaşımdan alınan tohumların akibeti" diye bir sayfa açmıştım.
Amacım sizi üzmek değil, siteminizi üstüme alınmak suretiyle karşılık verme ihtiyacı hissetmekti. Üzdüysem kusura bakmayın.
Sevgi ve saygı ile.