View Single Post
Eski 12-08-2007, 17:11   #332
Oyaman
Ağaç Dostu

Oyaman's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kürşad Mesajı Göster
Nedir benim bu köpekten çektiğim.
Asker arkadaşıma bir av köpeği aldım hediye.
Malatyadan gelemeyeceği için gelinceye kadar ben bakıyorum terasta. öss den beri de köpek bende. Daha önce yerdeki kabak salatalık fidelerine dadandı, altına meyve sandığı koyup yükselttim çare olmadı yine.
Banyoda çimlenen passifloraları duman etmiş çimlenmiş incarnata nın birini kemirmişti, yetinmedi tomatilloyu, cherry domatesi, pawpaw ı, başka bir pasiflora yı da kemirdi, geçen gün süpürgelikden çubuk yapıp kola şişesine sapladım sarılsın diye sen tut onu da çubuğuyla beraber kopar kemir, purple giantın şişenin dışına taşan yapraklarını da kemir, tuttum zincirle bağladım tasmasını, kapsama alanının dışında bıraktım fidanları, köpek vejeteryan resmen: karpuz çilek tüysüz şeftali salatalık fıstık çiğneyebildiği kadar dal ve kök parçaları ve yeşil bitkilere bayılıyor. sütten başka bir şey de vermiyorum pek, çarşamba günü bursaya gidip orada başka birine bırakacağım, daha başka bir şeyler kemirirse saksıya onu dikeceğim bu gidişle, hepsini geçtim balkondaki süpürgeyi de paramparça etmiş, tazmanya canavarı ilan edeceğim bu gidişle. Siz siz olun köpek kedi vs ile aynı ortamda bitki yetiştirmeye çalışmayın. Ben ettim siz etmeyin
Kürşat bey selamlar ,bende de bir Kurt köpeği var ailece bir günlüğüne İzmir'e
gidelim dedik,akşam döndüğümüzde neredeyse bir metre boyuna gelen güzelim Sardunyamın kökünden sökülüp yaklaşık 30'ar cm. boyunda onlarca çelik olarak
yerlerde süründüğünü görünce ne hale geldiğimi düşünebiliyormusunuz?
Çiçekliklerimin etrafını acil olarak telledim,bir akşam köpeğimin ciyaklamasıyla
( sadist değilim ama büyük bir zevkle balkona koştum),tahmin ettiğim gibi tellerin sivri ucu bizim yaramazın bir yerlerini batmış.O günden beri ben ve çiçeklerim huzura kavuştu.

Oyaman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön