View Single Post
Eski 05-10-2015, 22:13   #1158
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Aleydi'cim, yine her şey çok güzel. Sedumlar lastikleri doldurmuş, zinnialar rengârenk, ayrıca biyeli menekşen de çok güzel. Benden gelenler tuttu mu?

Ama şu kalabak su bidonları var ya beni benden aldı. Özledim Eskişehir'i ve kalabak suyunu. Hiç bir suya değişmem. Ne olur, onlar başka su deme bana.

Güzelliklerini sağlıkla yaşa sevgili aleydi. Sevgiler...
Kalabak suyumuz var. Özle de çabuk gel ablacım. Ben de eski o keskin tadını çok arıyorum bazen.

Menekşelerin bir kaç tanesi hariç tuttular büyüyorlar. Çiçek açmalarını bekliyorum.

Bir şey söyleyimde gül. Kasımpatlarını ben papatya sandım. Her tarafa serpiştirdim. Hepsi tuttu. Neden büyümüyor bunlar diyorum. Çekiniyorum sormaya. Neyse ki pıtır pıtır tomurcuklanınca anladım

Sedumlar şimdi dışarda mı kalacak ablacım, hangilerini içeri alacağım. Bıktın benden Son kez soruyorum.

Ha birde şey, senden gelen tutmayan yok). Nasıl bir el verdiysen. Sadece bir tane, onun ne olduğunu bilmiyorum hala. Yarın fotoğraflarım 3 taneden 1 i tuttu. Öyle çabuk büyüyüp geliştiler ki. O lastiklerdekiler hep senin sedumların. Çiçek açtılar. Onlara bir köşe yapmak istiyorum. Bahçenin şu son demlerine yetişseydin keşke. Ne zaman geleceksin

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön