View Single Post
Eski 29-09-2015, 21:50   #40
culsuz gezgin
Yeni Üye

culsuz gezgin's Avatar

Giriş Tarihi: 16-09-2015
Estağfurullah. Amacım iyice işi içinden çıkılmaz hale getirmek değil. Misal yukarda molekül yerine mol diye kısaltmış olsaydık korkmayacaktim. ama malum yarim yamalak kimya gördük. öğrendik demiyorum gördüm diyorum çünkü kendi adıma konuşunca gördük diye ifade etmem, kendi durumum hakkında sizlere fikir vere bilir. Hali hazırda bu durumda olayı özümsemeye anlamaya çalışan bende bir panik hasıl oldu. Demek ki panik yapacak bir durum yok o molekül mol muş. Ben okumaları kaldığım yerden devam edeyim. Zira okuyorum okuyorum, ama bir gece uykusu anladıktan sonra her şeyi karışiyor. Mantığını her okuyuşta yeniden oturtup anlamaya çalışıyorum.
Ama şunuda söylemeden edemeyeceğim, kudret hocamızı yormaya gerek yoktu. Valla mahcup ettiniz beni. O molekül varya senin dediğin mol du demeniz yeterliydi. Zira çok değil belki bir sene içinde bende buna benzer bir ifadede kullanmış olurum. Misal toprağın ph i konusunda akademik dil ile çift çinin kullandığı dilde farklı. raporu eline alan çiftçi ph i 8 görünce gördüğün mu asidi çok yüksek çıkmış gibisinden konuşurken akademik çevre için o rakam alkali **** bazik tir. Yanı sormuş olmamı çok ayiplamayin. Bir kaç sene içinde kendi ellerimle yetiştirdiğim orkidelerden salep ikram etsem bağışlar misiniz beni.

culsuz gezgin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön