View Single Post
Eski 27-09-2015, 00:23   #15
fazilakgun
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 05-06-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Fotoğrafları çevirerek yüklemelisiniz.
Tahmin edersiniz ki, başımızı eğerek çok az fotoğrafa bakabiliriz, sonra vazgeçeriz

Önemli bir ayrıntı: #46 nolu mesajınızda olduğu gibi birbirinden çok az farkları olan fotoğraflar yüklememelisiniz. Lütfen sizce en güzelini bırakıp diğerlerini silin.

Sayın malina resimlerin altındaki mesajımı okumuşsanız eğer resimleri döndürme konusunda sıkıntı yaşadığımı belirtmiştim zaten. Benim yüklediğim anda ben resimleri normal bir şekilde görüyorum. Ayrıca foruma ilk defa resim yüklemiyorum
konularımı yine birleştirmişsiniz. Ben ilgi duyduğum türlerin tüm bireylerini toplamaya çalışıyorum dolayısıyla konuları biraz daha özel açmaya çalışıyorum fakat siz birleştiriyorsunuz.
Birleştirdiğiniz konudaki ceropegialar yaklaşık 250 farklı çeşite sahipler ben şimdilik 30 civarına sahibim.
yeni açtığım ve sizin birleştirdiğiniz stapelia orbea ve huernialardan da yaklaşık 150 farklı çeşite sahibim ve başlık altında hepsi bir birine girmesin diyerek farklı konu başlıklarında paylaşım yapmak istiyorum.
Tabi siz müsade ederseniz. Nasıl ki hoya ları ve orkideleri bir başlık altında topluyorsak bunları kendi başlarına toplasak olmazmı.
Resmi tek e düşürüyorum ve rica ediyorum yeni başlık altında olsun paylaşımım eğer olmuyorsa 19-09-2015 tene itibaren olan mesajların hepsini silin.

Düzenleyen fazilakgun : 27-09-2015 saat 10:39
fazilakgun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön