Hemen bir usta buldum ve kepçe ile beraber daldık bahçeye. Temelin çoğu ben gittikten sonra yapıldı. Sağolsun babam annem ilgilendiler. Tabi bir sürü usta macerası filan
3 sene temel dinlendikten sonra bu yaz yine giriştik inşaata. Aslında bu yaz araba mı alsam yoksa evi mi yaptırsam diye düşünüyordum.altımda askerliği yaklaşmış bir emektar var. Dedim bu neyime yetmiyor en iyisi şu evi halledeyim ve kredi çekip eve devam ettik.
Ama yine bitiremedik

Okadar çok ekstra çıkıyorki sıvasını ancak yaptırdık. Zemin, kapı pencere ve dolaplar seneye kaldı. Bizde eşimle sizin gibi eğitimciyiz. Başka şehirde olduğumuz ve seneye temelli dönmeyi planladığımız için çok acele etmedik. Ama sizi okuyunca geç mi kalıyoruz diyorum. Bizimde 3 çocuğumuz var. En küçüğü henüz 1 yaşında. İstiyoruzki doğayla iç içe yaşasınlar. Bunca sene zaten apartman dairelerinde hapis hayatı yaşattıyoruz veletlere
Neyse anlatacak çok şey var ama bir ara kendi başlığımda yazacağım tüm macerayı. Şimdilik sizin burada giriş yapayim dedim

Düşünen ve cesaret edemeyen arkadaşlara da cesur olun diyorum. Ne demiş atalarımız "Akıllı düşünene kadar Deli oğlunu everirmiş"
Bu devirde hayallere ulaşmak için deli olmak lazım. Hayat kısa keşkelerle geçmez bu ömür.
Yazılarınızı ve yaz maceralarınızı bekliyoruz bu arada