View Single Post
Eski 23-09-2015, 23:57   #3392
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Bal Kaktüs Mesajı Göster
Sebze ekimi oldukça büyük bir zevktir. Ben uzun süre sebze ekimiştim. O zaman bahçe çiçeklerini de yetiştiriyordum (Ama sizinkiler kadar güzel olmuyorlardı)

Sebze üretiminde topraksız tarım, sebze adalarında kardeş btkiler gibi. Bir kaç farklı bir üretim metodu denedim. Çok iyi sonuçlar aldım.

Sağlık sorunlarım artınca yapamaz oldum. Hem sebzeden, hem çiçekten vazgeçtim. 3 yıldır sadece kaktüs, sukulent üretiyorum.
Sayın Bal Kaktüs, çok teşekkür ediyorum, sağolun, varolun çok incesiniz. Benim de artık çiçeklerim pek güzel, istediğim gibi olmuyor; ilk başladığımda küçük bir alan ile başladım o zaman iyiydi, sonradan her yere dağılınca toparlanamaz oldum. E sonrası dağıldığım alanlarda çok zarar gören, yer değiştiren çiçeklerim oldu, ilk başladığım küçük alana da dönemedim, olduğu kadar deyip, sağolsun 2-3 komşum da bahçesini bana açınca baktım domates-biber dikiyorlar ben de uydum onlara. Güzel de oldu, sevdim.
Sizin de çok sevdiğinizi ve başardığınızı görüyorum, yetiştirdiğiniz kaktüs ve sukulentler harika. İnşallah Rabbim tekrar nasip etsin istediğinizi dikip yetiştirin. Acil şifalar diliyorum Sayın Bal Kaktüs, teşekkür ediyorum, sağolun.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön