View Single Post
Eski 22-09-2015, 18:46   #1113
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili aleydi,çiçeğini gördüm ya bundan sonra ne olursa olsun diyorsun,ama bu da bir tutku tıpkı sukulentler gibi, ben senin yerinde olsam hiç saksısını değiştirmeden, temiz bir saksının içine alıp kışı evin içinde müsait bir yerde geçirmeni sağlardım. üst dalları kurusa bile kökü yumrulu olduğu için bahara tekrar yeşerecektir. tabi kış yaklaştıkça çiçeklere korunaklı yer aramaya telaşı da başlıyor.bu gün ilk yağmur yağdı arkadaşım. çiçeklerin ağaçların yüzü güldü. bende çok mutlu oldum. yeşile hasret gitmişim.tozları bir güzel yıkandı.toprak misler gibi koktu.sevgiler.
Bize de yarın yağacak sanırım sevgili Münevver48. Doya doya bir yaz yaşadık. Güller çiçekler, kelebekler arılar. Her şey mükemmeldi. Evet ne yazık ki kış yaklaştı ,beni bir telaş aldı. Çoğunun tohumlarını aldım. Sellukayı mutlaka içeri almam lazım. Bazen gözüm korkuyor arkadaşım. Minyatür gülleri , sardunyaları içeriye aldım önce ki yıllar, ev ortam ortamınıda çok sevmiyorlar, kaybettim. Her zaman ki gibi kalan sağlar bizimdir diyeceğiz .

Akdeniz 'in Ege 'nin yağmurdan sonra ki halini çok seviyorum. Ohh mis gibi toz toprak kalmamıştır. Sevgilerimle.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön