sevgili aleydi, gözün aydın, o sevinci ben üç yıl önce yaşadım. gerçekten büyüleyici bir güzelliği ve kokusu var. ama seni daha büyülemeye devam edecek öyle güzel renginde hoş değişimler,göz kamaştıran tonların geçişlerini göreceksin. kısaca esiri oluyorsun arkadaşım, benim ki bu yıl sıcaklardan çok az açtı. yinede güzelliğini kokusunu benden esirgemedi.sevgilerimle..

[/QUOTE]
Sevgili Münevver48 başından beri biliyorsunuz arkadaşım, ben bu çiçeği çok merak ediyordum. Eskişehir'in iklim yapısına uymadığını da biliyorum. Çiçek açacağı konusunda çokta umutlu değildim.İnanılmaz güzel

. Beni büyüledi

.
Eşime diyorum akşam eve alalım

.Saksı baya ağır ( Saksısı kirlidir şimdi ) dedi. Kir deyince ben vazgeçicem bliyor

. 3_4 tane daha tomurcuğu var. Melisayı bir gece eve aldım bozuldu. O yüzden vazgeçtim,sonra eve almaktan. Kokusu muhteşem, sanki leylak başka bir çiçek karışımı gibi, daha yoğun.
Biz soğuklardan çok etkilendik, siz de yaz sıcaklarından. Ben kışın dışarıda bırakamam. Sizin ki gibi büyüyüp gelişemez. Ancak saksıda büyüdüğü ölçüde. Neyse çiçeğini gördüm ya

. Yine de çok mutluyum sevgilerimle.