View Single Post
Eski 11-08-2007, 14:27   #98
kalliste
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 14-07-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hfz Mesajı Göster
Ben beyazımı kaybettim.. Onunla birlikte aldığım koyu pembeyi de. Bir anda yaprakların suyu çekilip buruştular ve bir daha da düzelmediler. Ne yaptıysam kurtaramadım. Ayırıp diktiklerimden de bazılarını kaybettim. Tutanların rengini de şu an bilemiyorum. İnşallah beyazlar tutmuştur.
İnşallah beyaz tutmuştur arkadaşım, akşamdan beri baktım ne çok beyazı seven isteyen var. Ben sabah yılbaşılarımı gözden geçirdim ve yeni üretimlere başladım beyaz isteyen herkese yollayabilirim...Birde hepsinin suyu çekilip buruştu demişsin ya bende mutfak camımda 2 saksım vardı geçen yıl kırmızı ve beyazım, aynen senin dediğin gibi oldular sulamayı unuttuğum zaman, kalorifere çok yakındılar çünkü, suladım düzelmedi. Saksılarını kullanmak amacı ile bahçeye çıkarttım mayıs ayında, saksıları boşaltıp çiçekleride çöpe atmak için bahçe kenarına koydum, birkaç gün sonra baktığımda ise hepsi yeni sürgün vermişti, zavallılar topraksız saksısız...Hemen aldım diktim yeniledi kendini , işte onlardan yenilerini ürettim şimdi harika oldular....Onlarıda bölüp isteyenlere vereceğim, az bir zaman sonra...

kalliste Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön