Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Çok zahmetli. Bir ütü , bir de salça yapmayı sevemedim gitti.Eline sağlık ablacım, ben cesaret edip yapamadım bu yıl  . Pazardaki salça çok güzel 
|
Aleydi'cim, bahçeden topladıklarımızla az az yaptığımız için pek zahmetli olmuyor, az az domatesten yap istersen, pazardan aldıkların da eminim güzeldir ama insanın kendi yaptığı daha iyi, içinde emek olduğu için.
Ütü yapmayı ben de sevmem bu arada.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Ellerinize kollarınıza sağlık, salça yapmak hiç kolay değil çok zahmetli ama olunca da çok güzel oluyor, en azından ne yediğinizi biliyorsunuz.
Sizleri gördükçe ben de heveslenip biraz kahvaltılık yapmak istiyorum ama gözümde çok büyütüyorum galiba ama ev yapımı kahvaltılık'ın tadı aklıma gelince bu gidişle kollarımı sıvayacağım her halde.
Size kolay gelsin sevgili SDurul, ağız tadıyla tüketmeniz dileğimle her şey gönlünüzce olsun.
|
Sevgili
akçabardak, hiç gözünüzde büyütmeyin. Ben bu gün bir bidon daha geçirdim (10 kg.). Küspesi ve suyu gidince bundan bir kilo salça çıkıyor.
Eh üç beş kilo oldu, o da bize yeter de artar bile. Domatesler azaldı, bundan sonra topladıklarımızla biraz daha domates sosu yaparım.
İyi dilekleriniz için teşekkürler... Sevgiler...