View Single Post
Eski 16-09-2015, 11:24   #26
hcorak
Ağaç Dostu

hcorak's Avatar

Giriş Tarihi: 24-12-2012
Ağaçlar net üyeleri Merhaba,

Bahçemden bir kaç resim ekledik. aslında gönlüm bahçede ektiğim sebzelerin,bütün yapılan işlerin resimlerini paylaşmak istiyorum ama ben resim paylaşmayı bilemediğim için, yapılan işleri yetiştirdiğim bütün sebzelerinin tohumu ekip bu güne kadar geçen her hallerini resimlediğim halde paylaşamadım.

Tohum paylaşım sonrası çalışma sayfasıda açamadım.Aslında baya bir çok tohum istemiştim tohum paylaşan bütün üyelere tekrar teşekkürler.Tohumların tabikide hepsini ekemedim ektiğim tohumlarında hepsinde başarılı olamadım.

Ektiğim tohumlarda en başarılı domatelerim oldu 15 üzerinde domates ektim hepse çok güzel oldu ve hepsinin tohumları alındı inşallah etkinlikte paylaşılacak.

Biberlerimde güzel inşallah onlarında tohumları alınıp dağıtılcak.

Salatalık ve kabakta 2 kök salatalık 1 kök te kabak çıktı salatalığın biri yukarda resmi olan diğeride turşuluk ama uzun ve sert çok güzel ikisindende birer tane tohumluk bırakıldı.

Lif ve su kabanı çimlendiremedim malesef,

fasulyelere gelince sayın TCM den gelen beyaz barbunya ve kuru fasulye tohumundan barbunyadan 9 kök çıktı ama kınalı barbunya çıktı aslında tohumları beyazdı 2,kökte kuru fasulye çıktı hepsi tohumluk bırakıldı.

diğer arkadşlardan gelen arşın börülce 1 kök şenberler fasulye 2 kök bolu fasulyeside 2 kök çıktı hepsinin tohularından alındı.bolu fasulyesi çok güzel bol ürünlü ve çok lezzetli tavsiye ederim

arkadaşlar birde kırmızı patlıcan onunda tohumu alındı hazır .

çiçeklerdede çoğunda başarısız oldum tabi bir balkonda bukadar fide ekersen başarı oranı düşer.biraz uzun oldu ama

herkeze iyi günler.

hcorak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön