View Single Post
Eski 14-09-2015, 08:31   #1093
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili aleydi, maşallah bahçen rengârenk olmuş, kadifelerin renk uyumu çok güzel; üzümler harika...
Aleydi o minik yavrular cins mi? Çok güzeller bence onlardan bir tane alıverin, yavru halleri çok güzel oluyor. Ben benim saz ekibine ara ara dalar bakınırım ve aklımdan hep bunlar küçükken kimbilir ne kadar güzellerdi der ve merak ederim o hallerini hep...

Sevgili YeniGinem eşim rotweiiler istiyor daha çok. Galiba hem Last ı kaybettiğimiz için, yine onun türünden olsun diye, hem çevrede hırsızlık olayları oluyor , hem de koruma amaçlı. Bazende sokakta gezerken sizin saz ekibi gibiler takılıyor gözümüze. Herkes cins köpek almak istiyor. Bunlar sahipsiz bunlardan alalım diyoruz. Lastın ölümü bizi çok etkiledi. Yoksa canlı seçtiğimizden değil. Hala onun etkisinde olmamızdan galiba.

Havalar güzel gidiyor. Bahçem hala rengarenk. Kadifeler öyle büyük çiçek açtılar, geliştiler. Çiftlik gübresi ve sulama onlara çok iyi geldi.Keşke kış hiç gelmese. Şimdiden düşünüyorum. Bu kadar çiçeği kışın ne yaparım diye. Sevgilerimle.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön