Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Domatesler çok güzel görünüyorlar, beyaz olanı ilk defa görüyorum değişik bir domatesmiş, güle güle ağız tadıyla tuketmek nasip olsun.
Asterler çok güzel açmışlar, ben bu sene ekmedim çeşitlerim çok diye ama bir çok çiçeğimi yaşatamadım.
|
Ablacığım annem bayıldı asterlere. İşte böyle güzel çeşitleri seç onları ek ,seneye hepsini ekme diyor

. Çok güzel açtılar. Bahçenin her köşesinde varlar. Gelecek yıl için benimde bir düzenle yapmam lazım. Aynı türleri bir araya toplayıp ekmek istiyorum. Öyle daha güzel görünüyorlar.
Beyaz ,açık sarı aslında fotoğrafta öyle çıkmış biber gibi domatesler.Yellow pepper domates, Sn bahcedenn paylaşmışlardı etkinlikte. Bende tohumlarını alabildim, umarım bir sorun olmaz paylaşırım ablacım. Yeşil hali aynı biber gibi

.
Bu yıl çok farklı türlerde domates yetiştirdim. Görsel olarak çok güzeller. Yine de hep yerli , pembe domatesin lezzeti benim damak tadıma daha uygun.Bunları da görsel olarak çok sevdim rengarenk. Az da olsa ekmek istiyorum yine de. Teşekkür ederim sevgilerimle.