View Single Post
Eski 02-09-2015, 20:00   #42
aziztoprak
Ağaç Dostu
 
aziztoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-10-2014
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 269
Thumbs down

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeTePe Mesajı Göster
Yukarıdaki yazı oldukça ilginç, bir o kadar da saçma!

İçinde katıldığım pek çok eleştiri ve uyarı var. Ama bir konu ancak bu kadar bilimsellikten uzak ve çorba haline getirilerek sunulabilirdi. Röportajın yapıldığı kişinin bir uzman doktor olduğuna inanamadım doğrusu.

İneklerin beslenmesinde sağlıksız uygulamalar, hormonlu gıdalar falan kullanıldığına katılırım ama demir eksikliği var diye paslı demir yaladıklarının nasıl bir izahı olabilir yahu? İnsanlarda da demir eksikliği gözükür. Hiç demir yalayan bir adam gördünüz mü? Veya canım çok fena demir çekiyor diyen birini?

Yazının büyük kısmı "bir arkadaşım şunu anlattı, başka bir arkadaşım bunu anlattı, tv'de bilmem nede izledim" gibi gidiyor... Bu nasıl bir yaklaşımdır? Ancak şehir efsaneleri bu tür bir üslupta kendine yer bulur!

Bir bilim adamı söylentilerle değil, verilerle konuşur...

Madem bilimsel izah istiyorsunuz. Buyrun şu kitabı okuyun ; "Dünyada Gıda ve İlaç Terörü-İsmail Tokalak"... Yazılanlar maalesef buz dağının görünen kısmı.

Denetim çok önemli ama her şeyden önce halkın bilinçlenmesi daha önemli. En iyi denetçi halkın kendisidir. Allah gıda üreticilerimize vicdan versin inşallah.

Sağlıkla kalın.

aziztoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön