View Single Post
Eski 01-09-2015, 18:10   #44
kiziltan
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-04-2013
Şehir: tahran iran
Mesajlar: 1,314
Sayin Sulukok

Bu lambalara ciplak gozle, hatta kazayla soyle bir, bakmak cok cok tehlikelidir ! Kesin korluk tehlikesi var !!!

Icerisinde kurt olan birkac litre suyu lambali filtreden gecirip cikan suyu bir sisede toplarsaniz sonucu gorursunuz. Filtrenizi sokun girise huni koyun ve suyu dokun, cikisa kisa bir hortum koyup bir kova ve ya damacanaya bosaltin.Lutfen cok dikkatli olun.

Siz suyu yuksek debi ile tanktan cekebilmeyi basarirsaniz kisa sure icin ( 10 saniye kadar ) cok yuksek isiya cikartip tekrar kisa surede sogutup tanka verip sistemi durdurmadan bu islemi defalarca yapmak mumkun. Yeterki populasyonun cogunu su ile disari alip isitabilin. Bu sistem UHT sut icin uygulanan sistem. Siz basaltma vanasindan suyu bosaltip kurtcuklarin da gelip gelmedigine bir bakin eger basarirsaniz bildirin size bu UHT islemi hic masrafsiz nasil kuracaginizi yazayim. Kurtlarin bir kismini cekmeyi basarin sistemi otomatik yapip gun icinde istediginiz kadar tekrarlamak kolay. Her seferinde 50-100 olsun yeter.

Okuduklarima gore solarizasyon bunlari etkiliyor, solarizasyonda isi 50 derece civari, biz bunu 70-80 derece yapabiliriz, sorun cekilecek su icerisinde kurtlarin ve ya yumurtalarinin olmasi.
Basarilar


Düzenleyen kiziltan : 01-09-2015 saat 18:12 Neden: ekleme
kiziltan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön