Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Aleydiciğim, gerçekten senin kisi bendekinden farklı bir türmüş yaprakları da çiçekleri de çok farklıymış. İyi ki kozmosları aralayıp baktın, bu görünen tomurcuklar eğer şu anda oluşanlarsa yeniden çiçeklerini görmek nasip olacak ve kokusu olup olmadığını da takip edersin rahatlıkla, çiçek yapısı aynı tek sap üzerinde sıralanmış, inşallah kokusu da vardır, olmasa bile güzelliği yeter. Üçü de aynı türden mi yoksa ayrı ayrı türlerden mi almıştın?. Sevgiler.
|
Şimdi çıkıp bakayım dedim. Bir tanesini buldum. İkisi aynı tür sanıyordum, diğerinde sanki beyazlıklar yok gibi. üçüncü olan mavi yeşil tonunda. Cosmoslardan görmek mümkün olmuyor orman gibi olmuş.
Haftasonu cosmosları söksem mi acaba diye düşünüyorum. Diğer bitkiler ve kayalar gözükmüyor. Cosmosların kökleride diğer çiçeklerin büyümesini etkiliyordur diye düşünüyorum. Bir yandan da kıyamıyorum. Ablacım bu cosmosların tohumunu doğru alabildim mi bilemedim. İyce kuruması mı gerekiyor. Yoksa taç yapraklar döküldüğünde alsamda olur mu. Sevgilerimle.