Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira
Sıfırdan başlamak sizin için çok keyifli olacaktır. Eşim Çınar'ı getirdiğinde 1buçuk aylık falan demişti. Şimdi anne oldu 
|
Valla ben de Çınar ve Milla ablanın sultanları sayesinde kuş beslemek ister oldum

Daha önce köpek, kedi, kaplumbağa ve balık besledim de kuş ilk olacak... Yani yeterli ilgiyi, zamanı verememekten korkuyorum. Kısmet bakalım yakınımın kuşları eş olarak birbirlerini kabul edip yavrularlarsa, kısmetimmiş deyip yavrulardan birini sahipleneceğim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira
Yavrular yem kırmayı öğrendi, karınlarını doyurabiliyorlar artık.. Ama garantiye almak için birkaç gün daha bekleyip öyle ayırmak istiyorum..
Çınar! Ah Çınar ah... Çınar'ın popo yine şiş duruyor, kanatlar düştü.. Evet yumurtlamaya hazırlanıyor  Tam yavrular büyüdü, artık Çınar kendini toplar diyordum ki yine bombayı patlattı benim atraksiyonlu yavrum...
Bıdık'ı hemen aynı kafese koydum  malum, yumurtalar boş çıkmasın
Tecrübe kazandım artık, yumurtlayacağını anlıyorum  Gelsin yavrular, bakıp büyütmektende korkmuyorum artık 
|
Gözünüz aydın. Yavruların yem kırmayı öğrenmesi harika bir haber. Çınar bir ara yavruları yolarak bizi korkutsa da, iyi bir anne olduğunu kanıtladı. Darısı yeni yavrulara... Onlara da aynı ilgi ve sevgiyle bakacağınızdan şüphem yok.