View Single Post
Eski 31-08-2015, 14:15   #268
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Difenbahya çiçek açtığını ilk defa görüyorum sevgili münevver, çiçek açtığını bilmiyordum. Kohleriaların nsıl güzel açmışlar maşallah, 3 tane de bana geldi ama ben kohleriayla pek barışık değilim bakalım bu sefer beni sevecekler mi... beyaz mavişin de güzel açmış, sellukadan bu sene ben de ektim baya bir büyüdü ama sanki cılız gibi buna rağmen epey sarıldı ve bir tane çiçek sapı vermiş ama çiçeğini açabilecek mi bakalım, merakla çiçeğini görmek, koklamak istiyorum.

sevgili akçabardak,difenbahya ikinci kez çiçek açıyor. ben o çiçekleri kopardım. boşuna enerji kaybı olmasın bitkinin diye,zaten çok gösterişli çiçekleri de yok.şimdi yaprak çıkarmakla meşgul. dilerim senin kohleran tutar ve çiçeklerini görürsün. sanırım seni sevmediğinden değil biraz nazlı oluşlarından bende zorlanıyorum yaşatmakta.beyaz mavişimin ilk yılı beni çok mutlu ettiğini söyleyebilirim. yok mu bunun başka rengi arkadaşım pembesi falan bayılıyorum mavişlere. sellukayı nasıl merak ettiğini tahmin ediyorum.bende ilk aldığımda kaç sürgünlerini tomurcuk diye havalara uçtum anlatamam. çok benziyor yeni dal uzantıları tomurcuğa, veya sabırsızlığım beni yanıltıyordu. kısa zamanda çiçeğini görmen koklaman dileğimle sevgiler.

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön