View Single Post
Eski 29-08-2015, 21:09   #37
erkanbey
Ağaç Dostu

erkanbey's Avatar

Giriş Tarihi: 14-08-2013
Aslında o yumurta kabuğuna da muz kabuğuna da ihtiyacım yok zaten birşey dikeceğim zaman solucan gübresi ile toprağımı karıştırıp öyle dikiyorum,yeterli oluyor bu sene gözlemlediğim kadarıyla,tabi enzimde uyguladım.

Dediğiniz gibi aslında herşeyin ilacı zaman geçen sene sadece enzimi biliyordum uyguladım.Bu sene için solucan gübresi çayını öğrendim çok güzel bir uygulama ayrıca İrfan çayınıda öğrendim ki o tam bir doğa harikası.
Her ne kadar şehirde yaşasamda o yabani otları ırmak kenarından bir şekilde tedarik edeceğim.Yani elimde doğal 4 silahım var zaten.Solucan gübresi,Enzim,Solucan çayı,İrfan çayı, bunları uyguladığım takdirde eksik kalan bir şey kalacağını sanmıyorum.

Sırf tecrübe olsun diye az miktarlarda yumurta kabuğu vs denenebilir ucunda ölüm yok ya.
Şu anda harıl harıl sayın MeyveliTepe'nin verdiği linklerdeki makaleleri okuyorum toprak üzerine.Forumun en önemli konularını okudum toprağa bakış açım değişti.Bu makaleleride bitireyimde dahada değişecek eminim.

Bu arada bir kaç kişininde başını ağrıtacaz gibi görünüyor.Yapıcı eleştirilerinizden dolayı teşekkür ederim.

erkanbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön