Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira
Evet erken ama bilemiyorum ki neden böyle oldu. Az evvel bir sitede durumu tüm detaylarıyla anlattım 'yuvadan atmamıştır, düşmüşlerdir, yuvaya koy yavruları' dediler.
Ne yapsam bilemiyorum şuan, Çınar hobi olarak ara ara gidip bir tüy çekiyor yine.
|
Yavruları enjektörle sen besle, Çınarı da bir daha dokunursa pilav üstü yapmakla tehdit et

.
Çok önceden bizim de vardı muhabbet kuşlarımız. Yumurtlar üç gün yatar dördüncü gün yumurtaları yuvadan atar ya da kırardı. Anneliğe hazır hissetmiyordu herhalde kendisini ne bileyim ya da babaya mı güvenemiyordu bu bakmaz bebelere yol yakınken döneyim diye mi düşünüyordu acaba

.
Şimdi de var annemlerin bir tane ama bu da bir acayip. İnsana yaklaşmıyor, kafesten çıktı mı yakalaman imkansız, kendi başınayken bir şakımalar bir cilveler seni gördü mü tısss. Sabah kimse yokken biraz ötüyor ondan sonra dut yemiş bülbül ama terbiyeli kuş çırpınıp tüy uçurmuyor, yeminin kabuklarını dağıtmıyor kafesi gayet tertipli düzenli. Kafesi suya tut bir güzel yıkanıyor, temizlik hastası mıdır nedir