View Single Post
Eski 20-08-2015, 09:22   #3702
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı Mesajı Göster
Çiçeği ne kadar da masum ve güzel. Bilgilendirme için teşekkürler, sevgili Mücevher Çalısı.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kkale71 Mesajı Göster
maşallah ilk defa bu renklerde gördüm. çok beğendim sarı kırmızı.
Bu rengi ben de çok beğendim, hem kızımın renkleri. (cim-bom)

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sardunya18 Mesajı Göster
SDurul ablacım rozet çiçeği sizde de var galiba çelikten kökleniyor mu acaba?Bir arkadaştan çelik aldım öylece suda duruyor.Köklenmiyor ucu siyahlaş mış.Ne yapsam acaba.?
Sevgili sardunya18, yaşatamadığım bitkilerden olur kendileri. Siyahlaşmış ucu kesip bu sefer de direk toprağa dikerek şansınızı deneyin derim, ben.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asiltürk Mesajı Göster
Sayın SDurul bu kadar çiçeği bir arada görmemiştim çok güzeller maşallah çok emek harcamışsınız elinize sağlık . Günlük ne kadar zamanınızı bunların bakımına harcıyorsunuz. Bu çiçekler için gübre kullanıyormusunuz acaba.
Sayın asiltürk, teşekkür ederim, şimdi biraz daha bitki katıldı aileye. Ne kadar zaman harcıyorum dersem, ölçülmüş belli bir zaman yok, fırsat buldukça başlarındayım. 3-4 gündür bitkilerimden uzaktayım, bugün dönüyorum ve açıkçası nasıl bir manzarayla karşılaşacağım bilemiyorum.

Tabii ki gübre kullanıyorum.

Sevgili sümeyra47, özel mesajını cevaplayamadım, değişik bilgisayardan yazmakta zorlandım. Bugün dönüyorum, habarleşiriz.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön