View Single Post
Eski 19-08-2015, 17:47   #732
haci tevfik
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 12-08-2015
Iyi Gunler hepinize.
Yaklasik bir haftadir ki bu forum sitesinde Topraksiz tarim, vermicompost v.s. konularinda yazilanlari okuyorum. Inanin tuylerim diken diken oluyor her seferinde. Su uc gunluk dunyada sagimizda solumuzda insanlarin bir birini yemesi, oldurmesi, herkezin bir digerinin yuzune gulup arkasindan kuyusunu kazmasi, ve her turlu kotuluklerin hakim oldugu su dunyada yanlislikla girdigim bu forum sitesinde bir anda tum dunyanin bunlardan olusmadigini, tum bildiklerini baskalari ile paylasan ve bunu kendi istedi ile yapan, "Bilgi paylastikta buyur" deyip bunu fiilen uygulayan sizleri gordum. Edirneden, Ankaradan, Amasyadan, Antakyadan, Tokattan kisaca tum yurttan oldugu gibi yurtdisindan da arkadaslarin ayni sevinc ile bildiklerini paylastigini, zorda olanlarinda yardim talep ettigini ve bu taleplerinde muhakkak istenen yardimi aldigini gordum. Ne guzel bir sey. Simdi onume gelenlere bu forum sitesine girmelerini ve birkac konuyu bastan sona okumalarini tavsiye ediyorum. Amacim gunun yorgunlugundan, hayatlarindaki tum olumsuzluklara karsi bu dunyada farkli insanlarinda oldugunu gormeleri. Kaliniz saglicakla.

haci tevfik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön