Selamlar guzel insanlar.
Bugun 4. veya 5. gunum. sabahtan aksama kadar sizleri okuyor, notlar aliyorum. Hoagland formulu, EC, PH, sonunda bu isin profesoru olacagim galiba. Neyse bugun 16.08.2015 kararimi verdim ve yarindan itibaren balkonda ( 1.22 x 2.84 ) sera kurmaya karar verdim. ( kucuk ama olsun.) ve bu kadar yerde marul, domates ve cilek yetistirecegim. Hidroponic sistemi ile bunu yapacagim. Sayin ATES KAPTAN'dan gorup defalarca izledigim videolar sayesinde ogrendigim HOAGLAND formulunu kullanacagim. Kesim eminim ki basarili olacagim. ( cunku hocam, hocamiz saglam ) Marulu dikey sistem ile yetistirecegim. yarindan itibaren Olcu aletlerini ve kimyasallari nerede bulabilecegimi arastiracagim, dikey sistemi kurmak icin ayaklik yaptiracagim, borular v.s. Ancak cok kucukte olsa ( balkon ) BEN BU iSi YAPACAGIM. ( Nokta.) Hicbir korkum yok. Yapabilirmiyim, yapamazmiyim, olurmu, olmazmi diye hic bir dusuncem yok. BEN BU iSi YAPARIM. Cunku sizler varsiniz. Haydi BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM. Bu arada ben Bukreste yasiyorum ancak Kirklareliliyim. Sayet cok sikisirsam ve sayet izin verirse atlar arabaya ve Idris beyi ziyaret ederim. Kalin saglicakla.
|