View Single Post
Eski 16-08-2015, 20:45   #926
berçin
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Her zamanki gibi terasınız harika görünüyor sevgili berçin .Taşkıran çok güzel çiçeklenmiş . -18 dayanması süper . İklime göre bitki yetiştirmek istiyorum artık . Her yıl yenilemek baya zahmetli oluyor . Taşkıranın arkasında bir hosta gördüm ve onu sormak istedim . Ben de bu yıl ilk defa hosta ektim . Diğer bitkilere göre , çok yavaş büyüyor . Sizde de durum öyle mi . Yoksa ben mi gereken şartları sağlayamıyorum . Siyah petunya çok güzel . Umarım tohum alabilirsiniz.o harika küpelileriniz ne durumdalar , 5_6 tane küpeli aldım . Çok seviyorum bu çiçeği bir türlü çiçek açtıramadım ,kuruyup öldüler . Sizinkilerle avunalım bari . Sevgiler .
Sevgili aleydi, herhalde ilk defa bir soruya iki buçuk ay sonra cevap alıyorsundur. Kusura bakma lütfen . Eminim sorduğun soruların cevabını çoktan bulmuşsundur. Hosta benimde ilk tecrübemdi bu yıl, eşim üç çeşit sipariş etmiş ancak ikisi aynı çıkmıştı ve bir tanesi çiçek açtı. Yavaş veya çelimsiz olmalarının sebebi galiba saksı büyüklüğü ile alakalı, nede olsa bahçe bitkisi. Siyah petunya malesef rürgarda kök kısmıdan kırıldı, tutturmaya çalışsam da sıcakların da tesiri ile kaybettim. Maalesef bahar başında çok güzel olan küpeler bu yazın sıcağına mağlup oldu. Şu anda bir kaç saksı kaldı. Geçte olsa benden de sevgiler

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön