Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Meletli
Domak pompadan aradılar sağolsunlar.Çok kademeli dizel motopomplardan KP32-13 modelinin ağız çapı 2" çıkış 1 1/2" olan 13 HP gücünde ve 4LD640 Antor marka modelin işimi göreceğini ifade ettiler.Aslında 3 LD 510 da işimi görebilirmiş ama ben ilerde fidanlar büyüdükçe daha çok suya ihtiyaç duyacağımı düşünerek ilerde pişman olmamak için büyük olanı düşünüyorum.İnşallah pişmanlık duymayız diyerek 3 ncü tarlamızın da hazırlıklarına başlayabiliriz.Yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
|
Sevgili forum arkadaşım ve ceviz dostu. Bahçemdeki sondaj-su kurudu maalesef 1 hafta önce. 1 haftadır tanker arıyorum fidanlar ölmesin diye... Bir projem var sizin yukarıdaki gibi. Yaklaşık 550 mt uzunluğunda, bir yakadan diğer yakaya (arada dere var) hemen hemen aynı kod ayarında (varış yeri 10 met yüksek olabilir belki) siz tecrübe ettiniz mi yukarıdaki projeyi? sonuç nasıl? ben 50'lik tabir edilen boru ile sulama yapıyorum 250 fidanlık bir bahçeye yetiyor. Birde bu dizel motor fiyatı nedir? Bu dizel motoru başlangıca mı, varışa mı koymam gerekir? Teşekkür ederim.