Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi resimsel
Sn.TCM elbette bahçede yapacaklarınız kendi tasarrufunuzda,biz sadece
bahçeden bir an önce uzaklaşma fikrinize küçük küçük sataştık 
Sevgili aleydi çiçek konusunda çok başarılı maşallah, ben önerilenlerden bir kısmını ekip dikebildim. Şimdi yeni sezon için sizin dediğiniz gibi fikirler yardımlar bekliyorum  ve bu konuda sayfasını işgal ettiğimiz sevgili aleydi'ye güveniyorum 
|
@resimsel; bahçeden uzaklaşmak isteyen yok. Yayla sezonunun üçte ikisi gitti kaldı üçte biri, şimdiden içime hüzün çöktü

@Aleydi için böyle bir sorun yok tabi, sürekli bahçesinin içinde.
Aslında sorunsuz sebze-meyve-çiçekler için başlık açılsa iyi olacak sanki. Çiçeklere örnek vermiştim, sebze için de elimdeki (etkinlikte de paylaştığım) oturak kuru fasulye süper, hastalık yok, sırık yok, fazla bakım yok, ek, sula topla, kurut istediğin zaman ye...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Estağfurullah sn resimsel, bu sayfalar, çiçekler bitkiler konuşulsun diye var. En azından ben öyle düşünüyorum. Sn TCM, alındınız mı yoksa. Herkesin kendi tasarrufunda, kendi bahçesiyle ilgili kararları.Sözlerimin çoğu espiri niteliğindeydi haddimi aştıysam kusura bakmayın.
|
Kesinlikle alınmadım. Alınacak bir durum yok. Kendisi, bahçesi, emekleri ve ortaya çıkardıkları güzel, kibar bir hanımın fikirlerine saygımız olur, olmalı.
Bu arada Karayiplere gidecek olan ağustos böceği ben değilim. Espri yaptığım anlaşılmıştır ama yine de açıklık getireyim. Cennet yurdumun gezmediğimiz tonlarca yeri varken yurt dışına çıkıp facebook ta resim paylaşmak bana göre değil.