View Single Post
Eski 09-08-2007, 23:51   #1754
hoyadag
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-06-2007
-----------Yarışma------------

Arkadaşlar malum pek sevdiğim kurumum, çalışanları da dahil Türkiye'deki hiç kimse temenni etmese de adım adım greve gidiyor. Grev oylaması sandığından "hayır" çıkmamış olsa da umarım sonumuz "hayıra" çıkar.

Gelelim asıl mevzuya, ister grev zavallının başına vurdu deyin, ister yine acayipliği tuttu deyin, hem kendi kafamı rahatlatmak hem de foruma renk getirmek adına;

Bir Yarışma düzenliyoruuuum.

Konu : Bugün kargoyla bana gelen, aşağıda verilen fotoğraftaki kutudan ne çıkmış olabilir?

Cevaplama süresi : Hergün foruma giremeyen arkadaşlar olduğundan 48 saat olabilir. Arzu eden olursa süreyi uzatabiliriz.

Jüri : Saygıdeğer Hafize hanımı (kendisi de kabul buyurursa eğer) jüri olarak düşündüm.

Kurallar :
-Cevaplar yarışmacıların tahminlerinden oluşacaktır.
-Birbirinin aynı cevaplar oluşmaması için cevaplar açık ve ayrıntılı olmalıdır,
-Bir iki kelimelik kaçamak cevaplar kabul görmeyebilir,
-Yarışma mesajın yayınlanmasından itibaren 48 saat içinde tamamlanacaktır.
-Yarışma süresinin bitiminden sonra yanıtlar jüri tarafından incelenecek ve doğruya en yakın cevabı veren arkadaşımız birinci olacaktır.
-Yarışma bitiminde sorunun esasını teşkil eden nesnenin fotoğrafı burada yayınlanacaktır.
-Yarışma süresince, jüri ve düzenleyici hiçbir ipucu yayınlayamaz.
-Kurallara aykırı bir durum oluştuğunda yarışma o anda sona erdirilir ve o ana kadar olan cevaplar içinden birinci seçilir.
-Birbirinin aynı cevapların oluşması durumunda jürinin uygun göreceği bir yöntemle kura çekilişi yapılır. Sanırım bu kadar kural yeter

Malum her yarışmanın bir ödülü olduğu gibi bu küçük yarışmamızın da (Kabul buyurursanız) minik bir ödülü var. Karışıklığa yol açmamak için ödülü bir sonraki mesajda belirteceğim.

Not:Arkadaşlar, yarışmamızın temel amacı eğlenmektir, darılmaca, kırılmaca yok ona göre.

Eklenen Resimler

hoyadag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön