Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari
Canım ablam, aloe yi görünce ve elinde olan kaktüs, sukulent türlerini az çok bildiğim için gözümün önüne süper kareler geliyor, müthiş fikirlerim var. 
Bahçendeki ayrık otlarını dert etme gelebilirsem eğer hepsini kendi ellerimle temizleyeceğim, işlerini şıp diye bitiririz birlikte merak etme sen.
Ah ahhh bir gelebilsem ablam daha aklımda neler neler var en güzel bahçenin senin bahçen olması için elimden gelen herşeyi yapmaya seve seve hazırım sadece şu anda kafamı pek toparlayamıyorum, biraz canım sıkkın bu aralar (faceden mesajın var) 
Öyle çok heveslendim, öyle çok hayallere kapıldım ki sonumun hüsran olmasından korkuyorum ama yinede görüşemesek bile yeni adresini isterim ki senin yeni minişleri gönderebileyim.
|
Ablacığım öncelikle yazayım face'den senin mesajını cevapladım. Bir göz at istersen.
Senin bütün fikirlerine açığım ablacığım, çok da güzel olacaklarına eminim ama sana balayında da iş yaptırmayı düşünemem

, kıyamam.
Son hiç hüsran olmaz sen merak etme, çok güzel olur. Bir çoğumuz aynı panik ve travmaları yaşadık zamanında.
Benim bu arada en büyük utancım şimdiye kadar hiç bir kaktüsümün çiçek açmaması. Daha doğrusu ben açtıramadım sanırım