View Single Post
Eski 10-08-2015, 00:15   #944
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili aleydi dün kafam biraz karışıktı, yorumlar yapamadım beğeni tuşuna basıp geçiştirdim. Bu gün yorum yapmadan geçemezdim.

Bahçeni görmeyeli epey ilerlemeler kaydetmiş, çiçekler coşmuş, güllerin, kozmoslar rengarenk, alisyumlar hepsi, hepsi hangi birisini saysam ki.

Salıncak çok güzel olmuş ellerinize sağlık ve tabii ki salıncakta oturan o güzeller güzeli sevgili Adalet Hanımın dediği gibi gencecik bir hanımefendi, maşallah çok tatlısın, huzurla, sağlıkla, sevgiyle bahçenin de salıncağında tadını çıkarmanız dileğimle. Her şey gönlünüzce olsun, sevgiler.
Öyle güzel şeyler yazmışsın ki ablacım ne diyeceğimi bilemedim. Çok teşekkür ederim bu güzel iltifatlar için.

Senin yokluğunda bahçem başka bir havaya büründü ablacım. Çörekotu çiçekleri soldu. Tohum yapıyorlar. Diğer yandan cosmoslar, yıldızlar, liliumlar, lisiler açıyor. Bir kaç ay önce adını bilmediğim çiçekler bahçemde . Bu forum, sizlerin sayesinde, bahçem renklendi. Arkadaşlığınız, desteğinizle,bahçemde ki güzelliklerle, huzurlu ve mutluyum. Hep birlikte sağlıklı, huzurlu,bol çiçekli günlerimiz olsun. Sevgilerimle.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön