View Single Post
Eski 09-08-2015, 11:48   #938
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Sizi bahçemde görünce çok mutlu oluyorum ben. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Cosmoslar otomatik sulanan bölgede, şimdiye kadar çok fazla sıkıntı olmamıştı. Yağmurlar başladı, umarım çok zarar görmezler. Kaya bahçesini tamamen kapladıkları için kızmıştım onlara. Rüzgarda öyle bir salınıyorlar ki. Tonları da çok güzel oldu beyaz, açık pembe, koyu pembe, çok güzel oldular.

Alisyumları çok sevdim. Biraz sadelikten uzaklaştık. Gelecek yıl için yeni bir düzenleme yapmak gerekecek. Beyaz gül şimdilik sağlıklı. Dediğiniz gibi hastalıklı yaprakları toplayıp atarım.

Çok teşekkür ederim beğeni buketiniz için.Fotoğrafımı paylaşmıştım, sildim göremediniz beni. Sizin için yeni bir fotoğraf ekleyip, siz gördükten sonra siliceğim.Sevgilerimle.Sevgili YeniGinem'in istediği salıncak pozuda oluştu.

Eklenti 570284

Sevgili aleydi dün kafam biraz karışıktı, yorumlar yapamadım beğeni tuşuna basıp geçiştirdim. Bu gün yorum yapmadan geçemezdim.

Bahçeni görmeyeli epey ilerlemeler kaydetmiş, çiçekler coşmuş, güllerin, kozmoslar rengarenk, alisyumlar hepsi, hepsi hangi birisini saysam ki.

Salıncak çok güzel olmuş ellerinize sağlık ve tabii ki salıncakta oturan o güzeller güzeli sevgili Adalet Hanımın dediği gibi gencecik bir hanımefendi, maşallah çok tatlısın, huzurla, sağlıkla, sevgiyle bahçenin de salıncağında tadını çıkarmanız dileğimle. Her şey gönlünüzce olsun, sevgiler.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön