Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari
Canım ablam, ellerine yüreğine sağlık zaman içinde bu bahçe ve ev cennet olacak cennet
Senin ve abimin adına o kadar çok mutlu oluyorum ki, tarif edecek kelimeler yetersiz kalıyor, Allah mutluluğunuzu daim etsin, yüzlerinizden gülücükler hiç eksik olmasın bu güzel evde nice güzel günleriniz olsun. Sizi seviyorum. 
Tekila'yı görünce ise bir tuhaf oldum  ama eminim emin ellerde olduğunu sonunda anlamış ve içi rahat etmiştir, sonunda onun da mutlu olabileceği bir ailesi oldu.
Bahçenin kıyısını, köşesini iyice resimleyip paylaşırmısın biraz çılgın fikirler düşünmek istiyorum. 
|
Canım kardeşim,
Ayrıntılı gezmişsin bakıyorum sayfaları iyi de oldu eşinle geleceğin gariban evini görmüş oldun, biz daha ziyade şehir içinde köy ya da yayla hayatı yaşıyoruz diyebilirim. Lüks ya da özenti yok ama sizlerin böyle de seveceğinizden eminim. Evden 10 adıma atınca da isterseniz modern hayata da karışabilirsiniz.
Abin ve benim için dileklerine çok teşekkür ederim. Allah aynı mutluluğu size de yaşatsın inşallah. Biz de seni çok seviyoruz, sağ olasın.
Tekila artık kötü psikolojisinden sıyrıldı artık rahat ve mutlu bir köpek. Abine tapıyor, ben ise otoriter kişi ilan edildim. ( İyi polis kötü polis misali.)
Aslını istersen bahçenin kıyısı köşesi hala boş. Arka bahçeye hiç ellemedim bile diyebilirim. Meğer benim ne az bitkim varmış

Olanları forma girdikleri anda paylaşıyorum ve paylaşacağım ama ''çok çalışmam lazım çok...''